Stempel med logo og/eller tekst

Her finder du forskellige typer stempler, Classic Line, Printer Line, EOS og Lommestempler som laves med din egen tekst, som du ønsker det. Alle stempler leveres i høj kvalitet med fuldstændig frit valg af tekst og billede. Kørt sagt finder du helt sikkert et stempel til dit behov.

Ved upload af fil til dit stempel SKAL denne være SORT
Ingen farver eller gråtoner.

Viser 1–12 af 32 resultater

Stort varelager af billige stempler

Vi har et stempel til ethvert formål. Vi har både standardstempler, men også specialtilpassede stempler, hvor du kan få trygt lige præcis dit logo og/eller navn du har lyst til. Kort sagt kan vi klare alt.

Hos Stempelfabrik.dk går vi op i kunderne og dette sker kun via en optimal og ærlig service. Derfor er du altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har nogen spørgsmål. Du skal kunne forvente at få lige præcis det stempel du køber.

Vi holder priserne på et stempel nede ved kun at have få ansatte og ingen fysisk butik. På denne måde er vores omkostninger lave og dine priser er konkurrencedygtige.

Mange års erfaring inden for stempler

Vi har stor erfaring og kan derfor tilbyde dig yderst effektiv rådgivning, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Vi har specialisteret os i internethandel, men servicere faktisk også en række store kunder, der i særlig grad har behov for vores råd og vejledning.

Vores stempler varer i mange år, hvilket også betyder, at du bare kan skifte tekstplade eller farve på stempelpuden. Så sparer du penge på et helt nyt stempel.