Stempel med logo og/eller tekst

Her finder du forskellige typer stempler, heriblandt Classic Line, Printer Line, EOS og Lommestempler som kan laves med en tekst af dit eget valg, præcis som du ønsker det skrevet. Alle stempler leveres i høj kvalitet med fuldstændig frit valg af tekst og billede. Kort sagt finder du helt sikkert et stempel, der passer netop til dit behov.

Ved upload af billede-fil til dit stempel SKAL denne være SORT.
Altså ingen farver eller gråtoner.

Viser 1–12 af 33 resultater

Stort varelager af billige stempler

Vi fører stempler til ethvert formål. Vi har selvfølgelig en lang række standardstempler, men vi har også specialtilpassede stempler, hvor du kan få trykt lige præcis det logo og/eller navn, du har lyst til. Kort sagt kan vi klare alt.

Hos Stempelfabrik.dk går vi op i, at vores kunder skal være tilfredse med deres stempler. Det gør vi ved at have fokus på en optimal og ærlig service. Derfor er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os, hvis du har nogle spørgsmål. Når du køber stempler hos os kan du forvente at få præcis det stempel, du ønsker dig.

Vi holder vores stempel priser nede ved kun at have få ansatte og ingen fysisk butik. På denne måde er vores omkostninger lave og vores priser konkurrencedygtige.

Mange års erfaring inden for stempler

Vi har stor erfaring på området og kan derfor tilbyde dig yderst effektiv rådgivning, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Vi har specialiseret os i internethandel og salg af stempler, men servicerer faktisk også en række store kunder, der i særlig grad har behov for vores råd og vejledning.

Vores stempler er både robuste og solide, og varer derfor i mange år, hvilket også betyder, at du bare kan nøjes med at skifte tekstplade eller farve på stempelpuden, uden at skulle udskifte hele stemplet. På den måde sparer du en del penge.