Betingelser

Nedenstående vilkår gælder for alle leverancer fra Stempelfabrik.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Stempelfabrik.dk.

Forbehold
Vi tager forbehold for tryk- og tastefejl, samt udgåede varer. Vær endvidere opmærksom på, at det kan være vanskeligt at gengive farver 100 % korrekt på billeder. Stempelfabrik.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord/GLS.

Betaling af varer
Du har hos Stempelfabrik.dk tre muligheder for betaling. Der kan enten betales via MobilePay, kortbetaling eller ved bankoverførsel, EAN-nr. (KUN offentlige), (se flere oplysninger nedenfor).

Betalingskort
Varen betales med MobilePay, Dankort, VISA eller Mastercard ved bestillingen. Kortinformationen overføres til Stempelfabrik.dk via en sikker forbindelse (SSL). Informationerne godkendes af pengeinstituttet og videresendes til Stempelfabrik.dk , som overfører beløbet ved afsendelse af varen. Se evt. mere om betalingssikkerhed på www.betaling.dk, som er PBS’s vejledningsside. Pengene trækkes først på kundens kort, når varen er sendt fra lager.

Bankoverførsel
Vælger man at betale via bankoverførsel, kan pengene overføres via netbank eller ved at gå ned i banken at overføre pengene. Når din betaling er blevet registreret bliver varerne sendt. Alle beløb skal overføres til vores bankkonto i Nykredit Bank. Reg. nr.: 8117, konto nr. 337 8866. PÅFØR venligst ordrenr. ved betaling.

EAN-nr.(KUN for offentlige institutioner, stat og kommunale) Vælger man dette, sender vi faktura elektronisk.

Anden form for betaling?

Ønsker du at bestille varer, men vil benytte en anden betalingsmetode end beskrevet herpå, så kontakt os på kundeservice@stempelfabrik.dk

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på alle standardvarer, regnet fra den dag de modtages. Specielt fremstillede varer (Custom-made) indgår ikke i denne fortrydelsesret. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du kontakte os på telefon eller mail, herefter skal du blot returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes hele købsprisen (dog ikke, porto og ekspedition) til din konto indenfor 14 dage. Omkostninger til returnering skal du dog selv afholde.

Hvis du har opnået gratis forsendelse, og fortryder dit køb eller skal ombyttes, skal du selv betale returomkostninger, samt betale vores forsendelse, da man ikke kan få fri forsendelse, på et salg der bliver returneret !

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Reklamationsret
Stempelfabrik.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normal anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Stempelfabrik.dk indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres til reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering.

Personoplysninger
De personlige oplysninger, som du indtaster under et køb, bruges udelukkende til ordre-behandling, og bliver ikke videregivet til andre. Ud over de personlige oplysninger logges også ip-adresse, samt evt. link. Disse oplysninger bruges udelukkende til statistik og ved sager omhandlende misbrug/svindel. Alle personlige oplysninger gemmes i 10 år, for at lette en fornyet handel og af hensyn til efterforskning af evt. svindel.

I tilfælde af fejlbestilling
I det øjeblik der er trykket på “Godkend ordre” i betalingsprocessen, er der indgået en købsaftale imellem Stempelfabrik.dk og kunden. Denne aftale er bindende, og kan ikke ændres online. Er der dog sket en fejl ved bestillingen, f.eks. indtastningsfejl er det muligt at kontakte os for at få ændret ordren. Dette skal dog ske omgående, da ordren bliver ekspederet med det samme. Hvis man oploader egen TRYKKLAR fil, betyder det at den er TRYKKLAR, altså rette størrelse og SORT (ikke farver, eller gråtoner) og (kun indeholder det der skal være på stemplet, og ikke pasmærker og lign.), hvis ikke den overholder dette, hæfter kunden selv for at betale for denne, også selvom at den ikke kan bruges i det bestilte produkt (stempel stativ).
Dokumentation og vejledning
Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Stempelfabrik.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Stempelfabrik.dk er denne af vejledende art.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt hos Stempelfabrik.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Alle priser på Stempelfabrik.dk – på web-adressen https://www.stempelfabrik.dk/ – er inkl. moms.

Levering
Stempelfabrik.dk sørger for levering af dine varer med GLS.

Hvis du er erhvervskunde, sender vi direkte til din adresse, det kræver dog at du udfylder, CVR. nr./Firmanavn ved at klikke i “er du fra en virksomhed”, ellers bliver ordren sendt til pakkeshop, som det også er gældende for privatkunder.

Privatkundeordre bliver sendt til pakkeshop, hvor de skal afhentes – der er IKKE mulighed for at vælge hjemmelevering. Hvis pakken ikke afhentes/bliver sendt tilbage til os, bliver kunden faktureret for denne returforsendelse, da GLS tager betaling for denne returnering.
Vi har GRATIS levering ved køb på minimum kr. 300,- ved køb og betaling på webshop. (dette gælder IKKE returneringer, som kunden selv betaler for)

Ved bestilling bliver dit stempel lavet senest først kommende hverdag, og sendt samme dag. Leveringstiden via GLS er 1 dage, hvilket dog forudsætter, at GLS overholder dag-til-dag leveringen. Stempelfabrik.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS. Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af GLS målsætning om dag-til-dag levering, hvilket medfører, at forsendelser fra Stempelfabrik.dk til disse områder kan vare flere dage.