NU, KUN SÅ LÆNGE LAGER HAVES!! (se lagerstatus)

Gorilla Glue

Gorilla Glue er markedets stærkeste og mest alsidige lim! Sortimentet er bredt, og dækker både over lim, tape, superlim, epoxy, cremer og montagetape. Alle varianter har super styrke, og hæfter på stort set alt. Gorilla Glue er fugtighedshærdende og ekspanderende med en faktor 4. Trænger ind i materialets porer og skaber en hidtil uset binding. Sortimentet har med garanti en lim eller tape til dit behov.
•Hæfter på træ, metal, keramik, skum, glas, sten, cement og mere
•Stor alsidighed og styrke: Ideel for både inden- og udendørs reparationer
•100% vandtæt: Nedbrydes ikke ved berøring med vand – heller ikke saltvand!
•Drøj i brug: Udvider sig 3x i størrelse til en skum som trænger ind i overflader, og giver ekstra styrke
•Temperatur resistent: Tåler stærk frost, høj temperatur og sol.
•Tåler maling og slibning: Nemt at lave en pæn finish

Viser alle 5 resultater

Tilbud

GORILLA CLEAR GLUE 51ml

DKK 109,95 DKK 89,00

Gorilla Clear Glue 51ml 

Utrolig stærk lim til næsten alle materialer:
Træ, sten, metal, keramik, skum, glas og meget mere.
Tilbud

GORILLA EPOXY 25 ml

DKK 69,00 DKK 59,00

Gorilla Epoxy hæver niveauet for epoxylim – til Gorillaniveau. Uforlignelig styrke i kombination med overlegen modstandsdygtighed overfor både opløsningsmidler og vand gør Gorilla Epoxy til det oplagte valg.

Den let anvendelige kanyleudformning gør det let som en leg at reparere alt fra ting i hjemmet til bilen eller båden. Den unikke 2-komponents epoxy binder stærkt på alle overflader herunder metal, keramik, plastic samt træ.

Gorilla Epoxy efterlader en krystalklar finish – perfekt til usynlige reparationer.

Out Of Stock

GORILLA GLUE 60 ML superlim

DKK 69,00

Gorilla Glue 60 ml Superlim

Gorilla Glue er optimal til alle projekter hvor man ønsker optimal styrke og vandfasthed samt opskumning. Er der behov for limning uden opskumning, anbefales det at anvende Gorilla Wood Glue, der limer alle træoverflader uden opskumning. Opskumning øger styrken af limningen ved at presse limen ind i materialets porer. Ønskes der en plan og glat overflade af de limede materialer er opskumning ej ønskværdigt.

Gorilla Glue er en fugtaktiveret, opskummende PU-lim kendt i nogen kredse som “kogelim”. Den originale Gorilla Glue PU-lim er vand og kemikalie-resistent og derfor det oplagte valg til alle maritime projekter.

GORILLA WOOD GLUE 118 ML

DKK 44,00

Gorilla Wood Glue 118 ml 

Gorilla Wood Glue er den foretrukne vandbaserede trælim for alle der arbejder med træ. Kombinationen af enorm styrke, vandfasthed og gennemsigtighed gør Gorilla Wood Glue til det oplagte valg uanset projektets størrelse, fra store byggerier til små hobbyprojekter.